Личну карту и фискални, молим

Не бацајте фискалне рачуне, јер сте дужни да их посједујете у кругу од 20 метара од продајног мјеста, јавља Нес Кастра радио јутрос. Наиме, сви смо по Закону дужни да у окружењу од 20м од продајног мјеста посједујемо фискални рачун за купљену робу. Инспектори имају право да нас зауставе и наплате казну у износу од […]

уторак, јун 5, 2012 / 09:49

Не бацајте фискалне рачуне, јер сте дужни да их посједујете у кругу од 20 метара од продајног мјеста, јавља Нес Кастра радио јутрос.

Наиме, сви смо по Закону дужни да у окружењу од 20м од продајног мјеста посједујемо фискални рачун за купљену робу.

Инспектори имају право да нас зауставе и наплате казну у износу од 50 КМ ако не посједујемо рачун!

 0 КОМЕНТАРА

  1. Које замлаћивање. Па зар није ефикасније прегледати продајне објекте, колико су их издали и све то. Јел противзакнито не узети рачун, или га не издати?

    Ово је кажњавање ади кажњавања, чекаш испред супермаркета и прегледаш. А људи бацили рачун за касом.

  2. E, sada im i fening dobro dodje. Trebalo bi jos mnogosta napraviti, ali stoka nema vise para pa bolje ista nego nista. Jos malo mdinspektori ce nas kaznjavati sto nismo ocistili cipele, sto smo zastali na cesti ili sto ne znamo citate iz knjige o cuvaru… A, kazna ce biti bubreg , oko, litra krvi, …koza…

  3. А зашто шкрбићеве здравствене установе још увек нису „фискализопвне“, је ли он мимо закона и фискалних каса? Кум куму!

  4. Ево им од шаке до лакта, нека ми само неко приђе и затражи фискални рачун за јогурт и хљеб који ујутро купим…x-(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *