Латиновић: Избори одређују будућност развоја Градишке

Кандидат Коалиције „Покрет за Градишку“ за начелника општине Градишка Зоран Латиновић поручио је вечерас да ови избори одређују будућу стратегију развоја општине, и да је једина шанса у привреди, раду и запошљавању, а не кредитима. "Морамо удахнути живот селу и пољопривреди, а у супротном пријети нам колапс", рекао је Латиновић на предизборном скупу у лијевчанском […]

субота, септембар 15, 2012 / 13:01

Кандидат Коалиције „Покрет за Градишку“ за начелника општине Градишка Зоран Латиновић поручио је вечерас да ови избори одређују будућу стратегију развоја општине, и да је једина шанса у привреди, раду и запошљавању, а не кредитима.

"Морамо удахнути живот селу и пољопривреди, а у супротном пријети нам колапс", рекао је Латиновић на предизборном скупу у лијевчанском селу Ламинци.

Он је навео да је тренутно у Градишци има 10.000 незапослених лица, 8.000 пензионера, 2.000 инвалида, а 1.400 људи прима социјалну помоћ.

У препуној дворани Дома културе у Ламинцима присутнима су се обратили и носиоци одборничких листа СДС, ПДП, СРС, Партије уједињених пензионера, Демократске партије-Драган Чавић, Народне демократске странке, Српске напредне странке и Нове социјалистичке партије.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *