ЛАДИЕС НИГХТ У ЦИНЕПЛЕXXУ ПАЛАС

Нова пресловљена хит-најава из Синеплекса Палас, осим редовних енглеских ријечи у оригиналној графији, охрабрује јер су барем имена глумаца написана на српском језику.

субота, септембар 2, 2017 / 23:45

Ладиес нигхт, вече посвећено припадницама љепшег пола, одржаће се 7. септембра у 20 часова у Цинеплеxxу Палас, уз најдирљивији филм године – Заслијепљени.

Деми Мур и Алек Болдвин ће предивном романтичном причом уљепшати вече свим посјетиоцима, а Дидацо Схоп и Евелине Цосметицс су обезбиједили поклоне који иду уз сваку купљену карту.

Позивамо даме да одвоје вријеме за себе и да проведу незаборавно вече са својим пријатељицама у Цинеплеxxу Палас. Сјајан филм, поклони и вече без стреса су загарантовани.

Одлична глумачка екипа нам доноси причу коју ћемо уживајући гледати на великом платну.

Након хапшења мужа због умијешаности у корупцију и Сузан добија казну друштвено корисног рада у Дому за особе са оштећеним видом. Упознаје Била, писца, који је на рехабилитацији након саобраћајне несреће у којој је погинула његова жена. Њих двоје развијају романтичан однос, али ствари се закомпликују када се у Сузанин живот поново врати њен муж који наслућује шта се дешава.

Филм Заслијепљени је и на редовном репертоару Цинеплеxxа Палас од 7. септембра.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *