Куста снима филм са Моником Белучи

Емир Кустурица на прољеће почиње снимање филма с Моником Белучи у Француској. Осим италијанске звијезде, у љубавној причи „Историја Марока“, коју ће режирати наш редитељ, играју и Тахар Рахим и Лејла Бекти, сазнаје „Блиц“. Радни назив филма је "Историја Марока“, а интересантно је да је Кустурица за улоге љубавника изабрао Тахара и Лејлу, који су […]

четвртак, децембар 13, 2012 / 07:24

Емир Кустурица на прољеће почиње снимање филма с Моником Белучи у Француској. Осим италијанске звијезде, у љубавној причи „Историја Марока“, коју ће режирати наш редитељ, играју и Тахар Рахим и Лејла Бекти, сазнаје „Блиц“.

Радни назив филма је "Историја Марока“, а интересантно је да је Кустурица за улоге љубавника изабрао Тахара и Лејлу, који су вјереници и у животу.

– Ријеч је о лијепој љубавној причи. Млада жена из Марока сели се у Француску. Деда јој је уговорио вјенчање с богатим старцем тако да она креће у Марсеј, али њен љубавник остаје у Мароку и чини све да јој се придружи – открио је Кустурица дио радње овог филма, чије снимање почиње у априлу у Француској.

Прије априла, Кустурица ће се видјети с Моником Белучи на Мећавнику. Славна глумица позвана је на Филмско музички фестивал "Кустендорф“, који се одржава од 16. до 22. јануара.

Најеминентнији филмски ствараоци већ шесту годину заредом долазе у Мокру Гору на фестивал, а на питање зашто је ове године позвао славну глумицу, Емир је одговорио: "Моника је најљепша жена на свијету и најбоља глумица".

Заносна Италијанка је на Филмском фестивалу у Маракешу потврдила да снима филм са славним српским редитељем.

– Веома сам заинтересована за нову авантуру Емира Кустурице. Упознао ме је са идејом овог филма и веома ми се допада – рекла је Моника.

Ово је након "Завета“ (2007) Емиров први играни филм.0 КОМЕНТАРА

  1. Čekaj bolan zar ne snima i ćupriju i neki u Rusiji i neki triptih, ‘bemliga ili je poluinformacija ili se razmnožava prostom diobom. Ah da, on je najveći, najbolji, najjači, …
    Samo rajko gebels ima više funkcija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *