Куста пописује своју имовину на Мокрој Гори

Директор Парка природе Мокра Гора Емир Кустурица рекао је да ће, прије него што потпише и овјери оставку, ангажовати овлашћеног судског грађевинског вјештака и неке од референтних, угледних ревизионих кућа, да изврше евиденцију и процјену цјелокупне имовине овог парка. Кустурица је рекао да ће од њих захтијевати да установе колико је Влада Србије уложила у […]

субота, март 2, 2013 / 23:44

Директор Парка природе Мокра Гора Емир Кустурица рекао је да ће, прије него што потпише и овјери оставку, ангажовати овлашћеног судског грађевинског вјештака и неке од референтних, угледних ревизионих кућа, да изврше евиденцију и процјену цјелокупне имовине овог парка.

Кустурица је рекао да ће од њих захтијевати да установе колико је Влада Србије уложила у "Мокру Гору", шта је саграђено од тог новца и колико то вриједи.

Он је 27. фебруара поднио неопозиву оставку на функцију директора Парка природе "Мокра Гора" коју ће потписати и овјерити након што се врати из Италије, гдје се налази на снимању филма, пишу београдски медији.

Кустурица инсистира, како каже, да се приликом примопредаје дужности директора "подвуче црта" и све прецизно израчуна, како би и будући директор и он имали "чисте рачуне".

"Тај налаз, односно извјештај независних, овлашћених стручњака, биће уједно и мој извјештај о раду у Парку природе, као директора од оснивања Парка до данас", навео је Кустурица.

Према његовим ријечима, извјештај ће предати Скупштини Парка природе заједно са оставком, а потом и Влади Републике Србије.0 КОМЕНТАРА

  1. Пренесите читаву вест,срамотно је да учетвујете у хајци на Кустурицу.

    Хоће да се види ко је шта и колико уложио и да са следећим директором има „чист рачун“.

  2. Хоће да се види ко је шта и колико уложио и да са следећим директором има „чист рачун“.

    Minus koliko je strpao u svoj dzep za sve ove godine koliko postoji.

  3. Акценат је на „чист рачун,дуга љубав“.А и ревизор је дао нешто умереније изјаве окослучаја.

    Свешто је узео,нека и врати.Само проблем је што је дао пуно више нашем друштву него што је добио.

  4. Господине Биги, предлажем да Милу и Немањи не излазите из гузе, само смрад разносите по Српској.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *