Кривична пријава против возача који је возио студенте

Против возача аутобуса у којем су били студенти из Републике Српске, који се преврнуо на аутопуту Загреб –Градишка, поднесена је кривична пријава због изазивања саобраћајне незгоде у којој је повријеђена 36 лица, речено је данас Срни у хрватској полицији. До несреће је дошло због недржања стране кретања, када је аутобус прешао у зауставну траку, а […]

среда, децембар 19, 2012 / 14:45

Против возача аутобуса у којем су били студенти из Републике Српске, који се преврнуо на аутопуту Загреб –Градишка, поднесена је кривична пријава због изазивања саобраћајне незгоде у којој је повријеђена 36 лица, речено је данас Срни у хрватској полицији.

До несреће је дошло због недржања стране кретања, када је аутобус прешао у зауставну траку, а након тога слетио у одводни канал гдје се преврнуо, наводе у Полицијској управи сисачко–мославачкој.

Из те управе истичу да није било алкохола у крви возача и да је аутобус изузет ради даљег вјештачења.

Студенти из Републике Српске и возач аутобуса повријеђени су када се то возило јуче преврнуло код Кутине у Хрватској, али нико није животно угрожен.
У возилу превозника "Теша турс" из Лакташа било је 55 путника, од којих највише студената Архитектонско-грађевинског факултета Бањалука, али и из других образовних установа, укључујући и Педагошку академију из Бијељине.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *