Кијев као Јагодина: Бивши боксер на челу града

Украјински боксерски шампиом Виталиј Кличко победио је на изборима за градоначелника Кијева, саопштио данас вјероватно нови предсједник Украјине Петро Порошенко. "Могу да кажем са сигурношћу да ће, према нашим информацијама, Виталиј Кличко бити нови градоначелник Кијева", рекао је Порошенко пошто је објавио своју побједу на предсједничким изборима, пренијела је агенција АФП. Милијардер Порошенко је честитао […]

понедељак, мај 26, 2014 / 08:48

Украјински боксерски шампиом Виталиј Кличко победио је на изборима за градоначелника Кијева, саопштио данас вјероватно нови предсједник Украјине Петро Порошенко.

"Могу да кажем са сигурношћу да ће, према нашим информацијама, Виталиј Кличко бити нови градоначелник Кијева", рекао је Порошенко пошто је објавио своју побједу на предсједничким изборима, пренијела је агенција АФП.

Милијардер Порошенко је честитао Кличку на конференцији за штампу на којој је био и украјински боксерски шампион.

Кличко (42), боксер тешке категорије који је постао херој опозиције, одустао је од трке за предсjедника Украјине да би подржао Порошенка.

Избори за градоначелника одржани су данас у неколико украјинских градова заједно са ванредним предсjедничким изборима.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *