Како све Кардашијанове зарађују новац: Од порнића до твитања

Много пута јавност је осудила ову познату породицу да је похлепна и да њени чланови само желе да зараде новац. Многи не знају да су Кортни, Ким, Клои и Роб били поприлично богати, прије него што су почели да "раде". Према писању иностраних медија, након смрти њиховог оца Роберта Кардашијана, њима је припало око 100 […]

уторак, март 5, 2013 / 09:14

Много пута јавност је осудила ову познату породицу да је похлепна и да њени чланови само желе да зараде новац.

Многи не знају да су Кортни, Ким, Клои и Роб били поприлично богати, прије него што су почели да "раде".

Према писању иностраних медија, након смрти њиховог оца Роберта Кардашијана, њима је припало око 100 милиона долара у некретинама.

Без обзира на велико наслиједство Кардашијановима није утољена глад за новцем и још већом зарадом. Претпоставља се да су они укупно "тешки" око 80 милиона долара, без тог дела који им је тата оставио. Само Ким "вреди" 40 милиона.

Породица је 2012. године потписала уговор на 40 милиона са Е! каналом на којем се емитује њихов ријалити шоу "Кипинг ап вит Кардашијанс".

Ким добија лијепу своту од 25.000 долара за сваку реченицу на Твитеру у којој спомене неку компанију, односно изрекламира је… па ви рачунајте колико добије за написаних 140 карактера.

Наравно, ова популарна породица није "прескочила" ни козметичку индустрију. Ту су ућарили неких 50 милиона, пишу свјетски медији.

Не треба заборавити ни продаје фотографија са вјенчања, као и фотографије беба, разним таблоидима.

Ким је своје фотографије са вјенчања са Крисом Хамфиром успјела да прода за невјероватних милион долара британском магазину "ОК!", док је од тужбе коју је поднијела због "растурања" њеног кућног видеа, добила невјероватних пет милиона.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *