Јовичић: Одбранићемо савски насип Височ

Министар унутрашњих послова Републике Српске Радислав Јовичић изјавио је вечерас Срни да је добио увјеравања да ће савски насип Височ, који брани семберска села Црњелово и Обарску, бити одбрањен. "Овдје видим велики број ангажованих људи који бране овај насип, као и стручних људи из Цивилне заштите. Насип је издигнут много високо, а брани га око […]

недеља, мај 18, 2014 / 19:43

Министар унутрашњих послова Републике Српске Радислав Јовичић изјавио је вечерас Срни да је добио увјеравања да ће савски насип Височ, који брани семберска села Црњелово и Обарску, бити одбрањен.

"Овдје видим велики број ангажованих људи који бране овај насип, као и стручних људи из Цивилне заштите. Насип је издигнут много високо, а брани га око 350 до 400 људи", рекао је Јовичић, који се налази на подручју тог насипа.

Он је истакао да су ангажовани и припадници МУП-а Српске од раних сати на утврђивању тог насипа, а да је у поподневним часовима дошао велики број мјештана Угљевика, те механизација и радници Рудника и термоелектране "Угљевик".

"Реално се надам да ће ово подручје бити одбрањено и од сутра се смирује ситуација када је у питању вода на том подручју, и да ће стање бити много боље него што је то било ових дана", навео је Јовичић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *