Joш један куп за Радник из Бијељине

Радник је послије освајања купа БиХ стигао до још једног трофеја, оног намијењеном освајачу Купа РС, а то је укупно четврти трофеј Купа РС за Бијељинце.

среда, мај 25, 2016 / 19:35

Радник је послије освајања купа БиХ стигао до још једног трофеја, оног намијењеном освајачу Купа РС, а то је укупно четврти трофеј Купа РС за Бијељинце.

До њега су дошли без свог тренера Славка Петровића, који се након лакше повреде у саобраћајној несрећи налази на лијечењу у болници.

Најзаслужнији за освајање трофеја у екипи Радника, био је двоструки стријелац Марко Обрадовић, а још један погодак постигао је Јаковљевић.

Слично као у финалу купа БиХ Радник је повео на старту меча, већ у 3. минуту када је Обрадовић матирао Крупића.

Контролисао је Радник меч, међутим Бркић је успио да изједначи у 32. минуту, послије одличног додавања Поповића. Радост Слободе је кратко трајала, само двије минуте, а онда је Јаковљевић након центаршута с десне страна главом погодио за ново вођство – 2:1.

Слобода је заиграла офанзивније у наставку, а то им се исплатило у 69. минуту када је Ћулибрк погодио за 2:2 и свом тиму донио наду да може до потпуног преокрета.

Њу је угасио Обрадовић осам минута прије краја, поготком за коначних 3:2, иако велике заслуге за погодак има и Васић који је претходно погодио пречку.

У Бијељини се вечерас од 20 часова организовано слави освајање овог трофеја, али и Купа БиХ, одноно врло успјешне сезоне-Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *