Јандрић: Асфалт за дио Старчевице

Носилац одборничке листе Народне демократске странке за Бањалуку Крсто Јандрић рекао је да ће се ова странка максимално ангажовати да би мјештани једног дијела бањалучког насеља Старчевица добили асфалт. "Апсурдно је да људи који годинама живе у овом дијелу Старчевице, који је близу центра града и само пар стотина метара удаљен од магистралног пута за […]

петак, септембар 14, 2012 / 07:21

Носилац одборничке листе Народне демократске странке за Бањалуку Крсто Јандрић рекао је да ће се ова странка максимално ангажовати да би мјештани једног дијела бањалучког насеља Старчевица добили асфалт.

"Апсурдно је да људи који годинама живе у овом дијелу Старчевице, који је близу центра града и само пар стотина метара удаљен од магистралног пута за Челинац и од Ребровачке цркве, немају асфалт", рекао је Јандрић приликом разговора са грађанима овог насеља.

Он је нагласио да би Бањалука морала да се децентрализује на више општина, од којих би управо Старчевица била једна од њих и која би имала свој буџет и средства са којима би директно одлучивала.

Јандрић је додао да се у Бањалуци примјећује проблем незапослености, непостојање привреде и производње, а из којих проистичу и други проблеми.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *