Изетбеговић: Окренимо се економским проблемима

БИХАЋ – Члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић поручио је да је вријеме да се сви окрену економским проблемима и истакао да ће наставити да ради на стварању бољег амбијента у БиХ који ће омогућити улазак инвестиција, које значе нова запошљавања.  Изетбеговић је јуче у Бихаћу од чланова Странке демократске акције на свим нивоима затражио већи […]

четвртак, април 14, 2011 / 07:30

БИХАЋ – Члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић поручио је да је вријеме да се сви окрену економским проблемима и истакао да ће наставити да ради на стварању бољег амбијента у БиХ који ће омогућити улазак инвестиција, које значе нова запошљавања.

 Изетбеговић је јуче у Бихаћу од чланова Странке демократске акције на свим нивоима затражио већи ангажаман и иницијативу када је ријеч о пројектима значајним за овај дио БиХ и најавио да ће се заложити да се оно са чим БиХ располаже праведније расподијели.

Бошњачки члан Предсједништва БиХ почео је посјету Унско-санском кантону обиласком и полагањем цвијећа на градском муслиманском гробљу Хумци, а потом се састао са руководством Кантоналног одбора СДА.

У Бихаћ данас долази и хрватски предсједник Иво Јосиповић који ће са Изетбеговићем и руководством Унско-санског кантона разговарати о реализацији пројекта активирања бившег војног аеродрома "Жељава" у привредне сврхе.

Након састанка у Бихаћу, делегације из БиХ и Хрватске, на челу са Изетбеговићем и Јосиповићем, посјетиће Исламски центар у изградњи у Ријеци, гдје ће се састати и са представницима бошњачке заједнице, након чега ће бити уприличен састанак са градоначелником Ријеке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *