Иванић: Очекујемо добар резултат у Добоју

Предсједник ПДП-а Младен Иванић рекао је данас да очекује да ће ова странка на предстојећим локалним изборима у Добоју остварити добар резултат, јер, како каже, грађани знају да је ПДП опредијељен за чврст привредни и економски развој. Иванић је на предизборном скупу у Добоју рекао да је вишегодишње устоличење и рад појединих личности у локалној […]

недеља, септембар 30, 2012 / 14:20

Предсједник ПДП-а Младен Иванић рекао је данас да очекује да ће ова странка на предстојећим локалним изборима у Добоју остварити добар резултат, јер, како каже, грађани знају да је ПДП опредијељен за чврст привредни и економски развој.

Иванић је на предизборном скупу у Добоју рекао да је вишегодишње устоличење и рад појединих личности у локалној власти, статистички гледано, довело Добој на најнижу љествицу друштвеног и економско-социјалног статуса.

Предсједник Општинског одбора ПДП-а Добој Синиша Ђорђевић рекао је да ова странка има јасну визију о томе шта треба урадити да би дошло до побољшања економске ситуацију у Добоју.

"Зато грађанима нудимо квалитетну одборничку листу и очекује добар изборни резултат у градском парламенту", истакао је Ђорђевић.

На данашњем предизборном скупу ПДП-а у Добоју представио се носилац кандидатске листе ове странке за Скупштини града Добоја Драгомир Видовић, као и осталих 25 кандидата.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *