Иванић: Локални избори почетак општих промјена у Српској

Предсједник ПДП-а Младен Иванић рекао је да су локални избори у октобру почетак општих промјена у Републици Српској које ће бити заокружене за двије године на парламентарним изборима. Иванић је на предизборном скупу у Раканима код Новог Града истакао да ће ПДП 7. октобра добити знатну подршку бирача. Он је поручио бирачима да цијене свој […]

недеља, септембар 16, 2012 / 18:59

Предсједник ПДП-а Младен Иванић рекао је да су локални избори у октобру почетак општих промјена у Републици Српској које ће бити заокружене за двије године на парламентарним изборима.

Иванић је на предизборном скупу у Раканима код Новог Града истакао да ће ПДП 7. октобра добити знатну подршку бирача.

Он је поручио бирачима да цијене свој глас и добро размисле коме ће га повјерити.

Када је ријеч о подгрмечком дијелу општине Нови Град, Иванић је нагласио да ће се ПДП залагати за асфалтирање пута долином Војскове и изградњу водовода у Рудицама.

Предсједник Општинског одбора ПДП-а и кандидат ове странке за начелника општине Љиљана Јанковић рекла је да се проблем незапослености не може ријешити преко ноћи.

"Предвидјели смо повећање подстицаја за пољопривреду са садашњих 130.000 на 260.000 КМ, а сматрамо да се значајно морају повећати и буџетска средства за подстицај предузетништву", истакла је Јанковићева.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *