Исламисти поручили: Босно и Херцеговино, ето вам муџахедина

У видео-снимку „Ми смо исламски хилафет — касида“ као почетна мета исламских терориста означена је Србија, а за њом следе и остале земље Балкана. Како се наводи у снимку, екстремисти су након „освајања Србије“ припремили план да терористичке акције спроведу у Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори, Албанији и Македонији. У видеу се након цитата […]

среда, јул 15, 2015 / 13:51

У видео-снимку „Ми смо исламски хилафет — касида“ као почетна мета исламских терориста означена је Србија, а за њом следе и остале земље Балкана.

Како се наводи у снимку, екстремисти су након „освајања Србије“ припремили план да терористичке акције спроведу у Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори, Албанији и Македонији.

У видеу се након цитата из Курана чује порука: „Радујте се сви Балканци, ближе вам се бољи дани, долазе вам муслимани, ми смо исламски хилафет“.

У строфи која се односи на Србију каже се „радуј се, ој ти Србија, бит ћеш део исламија, иако ти то не прија, ми смо исламски хилафет“.

„Босно и Херцеговино, ето вам муџахедина, пашће главе муртедина“, део је текста који се односи на БиХ.

Даље се наводи: „Радуј се, о Кроатија, пашће ти демократија, Божји закон, правда свима ми смо исламски хилфет. Радуј се, о Црна Горо, долазимо ми ускоро. Бићеш наше место ново, ми смо исламски хилафет. Радујте се Албанија, Косово, Македонијо, вратићемо вам шеријат, ми смо исламски хилафет“.

На крају снимка упућена је порука и америчком председнику Бараку Обами уз узнемирујуће фотомонтаже:

„Радуј се и ти Обама, побједа припада нама, ми смо синови ислама, ми смо исламски хилафет.“

Јутјуб канал „Пут Хилафета“ на којем је објављен овај снимак, већ дужи период позива на џихад и велича борбу и борце Исламске државе, објављујући пропаганде снимке ИД, али и освајање Палмире, екстремисте из Нигерије…
 0 КОМЕНТАРА

  1. Комунистички принцип за освајање ових простора! Центар им је Беч, а први и основни задатак је окупирати Србију, односно сломити кичму србском народу.

  2. И када би дошло до сукоба на Балкану, опет би Босна дала највише „народних хероја“ и незнаних „јунака“ (шехида). Босна је била главна узданица комунистима, као што је данас ИД-у.

  3. Samo budala ne vidi da su opasno intenzivirali dogadjaji kojima neko diriguje iz vana. Ne bi me cudilo da se i ovo pocne desavat. Instalirace nam ove islamiste pa ce nas onda „oni“ kobajagi braniti, sve sa ciljem pruzanja NATO sape na Srbiju, te definitivno istiskivanje ruskog uticaja. Hocemo li se prepustiti ili cemo kao i 90tih ginuti? Ovako ili onako bice kako „oni“ i njihov Vucic zele.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *