Инстант миротворка: Анђелина Џоли режира ратну драму о Камбоџи

Анђелина Џоли се удружила са Нетфликсом да режира филм по књизи књижевнице Лоунг Унг „Прво су ми убили оца: Ћерка камбоџанских сјећања“, преноси АП. Филм ће бити заснован на мемоарима Унгове о њеном искуству током режима Црвених Кмера у Камбоџи док је била дијете, очекује се да ће бити доступан на сервису Нетфликс крајем 2016. […]

субота, јул 25, 2015 / 19:08

Анђелина Џоли се удружила са Нетфликсом да режира филм по књизи књижевнице Лоунг Унг „Прво су ми убили оца: Ћерка камбоџанских сјећања“, преноси АП.

Филм ће бити заснован на мемоарима Унгове о њеном искуству током режима Црвених Кмера у Камбоџи док је била дијете, очекује се да ће бити доступан на сервису Нетфликс крајем 2016. године.

Глумица и редитељка Анђелина Џоли ће заједно са ауторком из Камбоџе урадити сценарио за то остварање и каже да су ти мемоари продубили њено разумјевање о томе како дјеца доживљавају рат.

Џоли додаје да јој то помаже да ојача своју везу са Камбоџом у којој је рођен њен син Медокс.

Позната глумица је недавно режирала филм „Unbroken”, који говори о Луису Замперинију, олимпијском тркачу, кога су Јапанци заробили током Другог свјетског рата и „By the Sea” у којем и глуми са својим супругом Бредом Питом.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *