Илић: Оставити Вучића на миру

Илић је Танјугу рекао да је потребно сада оставити на миру Вучића, који о формирању владе студиозно размишља, јер он ће бити и најодговорнији за нову владу. "Надамо се да ће Вучић то урадити на најбољи начин и да ће грађани бити задовољни, јер од њега сви очекују да се направи позитиван помак", рекао је […]

четвртак, март 27, 2014 / 15:24

Илић је Танјугу рекао да је потребно сада оставити на миру Вучића, који о формирању владе студиозно размишља, јер он ће бити и најодговорнији за нову владу.

"Надамо се да ће Вучић то урадити на најбољи начин и да ће грађани бити задовољни, јер од њега сви очекују да се направи позитиван помак", рекао је Илић.

"До позитивних промена се неће лако доћи, нити ће моћи све одједном да се реализује", упозорио је лидер НС, и нагласио да је важно да сваки дан буде помало боље и да се осети напредак, да се осети да је свима мало лакше и боље, да је стандард мало већи и запошљавање да крене.

Рекао је да ускоро треба да буду усвојени нови системски закони и изразио очекивање да ће нова влада имати знатно боље резултате од досадашње владе.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *