Или, или: Тадић неће у владу са Дачићем

Лидер Нове демократске странке /НДС/ Борис Тадић изјавио је да НДС неће ући у нову Владу Србије уколико тамо буде Социјалистичка партија Србије /СПС/, јер је њена политика „штетна“. "И пре избора сам рекао да улазак у владу није могућ једино са СПС-ом. Након избора немам ни намеру, ни разлога да мењам то мишљење", рекао […]

субота, март 22, 2014 / 10:30

Лидер Нове демократске странке /НДС/ Борис Тадић изјавио је да НДС неће ући у нову Владу Србије уколико тамо буде Социјалистичка партија Србије /СПС/, јер је њена политика „штетна“.

"И пре избора сам рекао да улазак у владу није могућ једино са СПС-ом. Након избора немам ни намеру, ни разлога да мењам то мишљење", рекао је Тадић.

Он је за данашњи "Блиц" рекао да је коалиција са социјалистима 2008. година била корисна због постизања националног консензуса.

"Тиме је постигнуто да лидер СПС-а Ивица Дачић, који је пре уласка у владу са Демократском странком позивао на решавање косовског проблема ратом, данас потписује бриселски споразум и заговара политику евроинтеграција", појаснио је Тадић.

Он је рекао да су околности измијењене, да данас више нема никакве користи од СПС-а, те да сваки договор са њима Србији не може донијети ништа добро.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *