Градишка: Извршена рокада предсједника СО?

Уз асистенцију интервентне јединице Судске полиције у Градишци је у петом покушају извршена примопредаја између новоизабраног предсједника Скупштине општине Уроша Граховца и разријешеног предсједника Радислава Дончића. Као и у претходна три случаја, на рочишту се нису појавили разријешени предсједник Дончић и начелник општине Зоран Латиновић. По налогу поступајућег судије, на канцеларији предсједника општине замијењена је […]

среда, август 5, 2015 / 13:10

Уз асистенцију интервентне јединице Судске полиције у Градишци је у петом покушају извршена примопредаја између новоизабраног предсједника Скупштине општине Уроша Граховца и разријешеног предсједника Радислава Дончића.

Као и у претходна три случаја, на рочишту се нису појавили разријешени предсједник Дончић и начелник општине Зоран Латиновић. По налогу поступајућег судије, на канцеларији предсједника општине замијењена је брава, а кључеви нове уручени су новоизабраном предсједнику Граховцу, који има подршку 17 одборника скупштине општине.

Нова скупштинска већина, са 10 одборника СНСД, два 2 ДНС, једним из Народне странке Радом за бољитак и четири Изворног СДС, верификована је на ванредној сједници Скупштине општине, 23. фебруара.

Јевто Јанковић, правни заступник нове скупштинске већине, рекао је да је ушао тражилац извршења Урош Граховац на законит начин, "нажалост путем суда, али другачије није могло".

Урош Граховац, предсједник Скупштине општине Градишка, рекао је да је канцеларија предсједника Скупштине општине потпуно празна, јер је у току поновно кречење, иако је то урађено прије два три мјесеца, те додао да је све из ње изнесено.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *