Гост Стевандић: Вучић је још добро и прошао

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је данас да је у Поточарима било припремано нешто много горе и теже од каменовања премијера Србије Александра Вучића, што је могло да буде додатни окидач за десталибилизацију на Балкану, а поготово у БиХ. Стевандић је рекао новинарима да већ неколико мјесеци трају процеси дизања националних тензија, […]

недеља, јул 12, 2015 / 12:12

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је данас да је у Поточарима било припремано нешто много горе и теже од каменовања премијера Србије Александра Вучића, што је могло да буде додатни окидач за десталибилизацију на Балкану, а поготово у БиХ.

Стевандић је рекао новинарима да већ неколико мјесеци трају процеси дизања националних тензија, а опет су се појавиле приче о укидању ентитета, те о резолуцијама које намећу хипотеку Републици Српској.

"Да се јуче десио неки озбиљнији инцидент, ми данас не би присуствовали овако лијепом дану. Срећом то се није десило. Нисам сигуран да ли ћемо ми извући неке поуке за будућност, јер смо увијек били слуге туђих интереса и лако насједамо", рекао је Стевандић, пред почетак обновитељске скупштине Изворног СДС-а.

Према његовим ријечима, чим нема унутрашњег договора увијек се може "десити неко зло које стиже споља".

Стевандић је рекао да обновитељској скупштини Изворног СДС-а присуствује као гост и из поштовања према тим људима. 0 КОМЕНТАРА

  1. „Kaže doktor da smo uvijek bili sluge tuđih interesa i lako nasjedamo“.On nam je to na vlastitom primjeru pokazao.Čovjeku treba vjerovati,jer se u ovu temu razumije.Najbolja kombinacija je kada se spoji teorija i praksa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *