Гдје збринути Јеремића: Напредњачко прихватилиште се понудило

Потпредсједник Српске напредне странке Братислав Гашић позвао је данас Вука Јеремића, који је искључен из Демократске странке, да се прикључи тиму Александра Вучића, који ће повести Србију напред. Истичући да је ово његов лични апел, те да до сада није било ријечи о томе на предсједништву Српске напредне странке, Гашић је казао да изузетно цијени […]

уторак, март 19, 2013 / 15:31

Потпредсједник Српске напредне странке Братислав Гашић позвао је данас Вука Јеремића, који је искључен из Демократске странке, да се прикључи тиму Александра Вучића, који ће повести Србију напред.

Истичући да је ово његов лични апел, те да до сада није било ријечи о томе на предсједништву Српске напредне странке, Гашић је казао да изузетно цијени резултате Вука Јеремића и његову позицију у Генералној скупштини Уједињених Нација и додао да се само странке у расулу одричу таквих кадрова.

"Наша партија је много демократичнија од Демократске странке јер се ми не либимо да нестраначке кадрове поставимо за министре, јер поштујемо њихове квалитете и знање", казао је Гашић новинарима и додао да би Вук Јеремић био користан за "много позиција".

Он је објаснио да Српска напредна странка жели да направи тим од квалитетних људи.

"Мислим да би једном таквом тиму требало да се прикључи и Вук Јеремић", истакао је Гашић, који је позвао некадашњег шефа дипломатије да добро размисли и да се прикључи Александру Вучићу.0 КОМЕНТАРА

 1. Овај портал се поприлично негативно односи према Вуку Јеремићу,без икаквог ваљаног разлога…осим можда неког субјективног анимозитета.

  Овде конкретно Јеремић није урадио ништа,нити је тражио неког да га збрињава.

 2. Наслов је оригиналан, а кад за неколико дана Јеремић постане напредњак, видјећеш да је ријеч адекватна.

 3. Говорим генерално о неправедном односу према Јеремићу.

  Води се поступак пред Уставним судом,а ако се Јеремић покаже да је патриота врсте Стевандића,ваљда ће добити и неке бодове код тебе.

 4. Што? Стевандић вас је сад „растурио“ говором у НСРС на теми о задуживању Фонда здравственог осигурања, како ораторски, тако и садржајно. А прије њега Чавић. Ове даме из ваше странке само замуцкују и на аргументе одговарају уопштеним фразама. Исто као вас 2-3 овдје на Фронталу.

 5. Смири живце…зато што мења странке у потрази за што бољим положајем,често на уштрб староседилаца.

  Стварно не знам кога је Стевандић растурио,кад смо дискутовали на Фронталу,ћутао је ко пи*ка.Ко су „ваше“ а ко „наше“ странке…

  Шта је то твој ментор рекао у НСРС,да и сад свршаваш?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *