Гаврановић: Коалиција са ДНС се не може доводити у питање

Потпредсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Слободан Гаврановић изјавио је данас да коалиција са ДНС-ом у овом граду функционише и да ће тако бити и у наредном периоду. "Имамо редовне састанке и редовну комуникацију. Са ДНС-ом, као коалиционим партнером, радимо већ 12 година и ту нема никаквих проблема", рекао је Гаврановић новинарима у Бањалуци. Он је […]

четвртак, март 20, 2014 / 15:46

Потпредсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Слободан Гаврановић изјавио је данас да коалиција са ДНС-ом у овом граду функционише и да ће тако бити и у наредном периоду.

"Имамо редовне састанке и редовну комуникацију. Са ДНС-ом, као коалиционим партнером, радимо већ 12 година и ту нема никаквих проблема", рекао је Гаврановић новинарима у Бањалуци.

Он је навео да се појединачно јаве различита мишљења, некада и неприкладно и непримјерено за коалициони споразум или функционисање, али да то не може довести у питање коалицију.

"Она није, нити ће бити доведена у питање. Можемо да функционишемо и наравно треба само више разумијевања и више познавања ствари, прије свега како се раде и како се могу нека питања рјешавати", рекао је Гаврановић, који је и градоначелник Бањалуке.

Да нема размирица и сукоба у коалицији потврдио је и члан Главног одбора ДНС-а Будимир Балабан.

"Више је проблема или одређених неспоразума на релацији градоначелник и странке у коалицији, што се могло видјети код неколико скупштинских комисија и радних тијела, гдје одборници СНСД нису подржали рјешења градоначелника", рекао је Будимир, који је и предсједник Скупштине града Бањалука. /крај/бв/јп0 КОМЕНТАРА

  1. Коалиција из властитих интереса којој је једини мотив коалирања криминална прошлост и садашњост!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *