Гангам стајл прешишао милијарду прегледа на Јутјубу

Видео-снимак постављен је на овај веб сајт 15. јула, а милијардити преглед догодио се око 17.00 часова по средњоевропском времену. "Милијарда прегледа је невјероватан број", изјавио је Кевин Алока, менаџер у "Ју тјубу", који сматра да је успјех пјесме резултат њене заразне музике и пратећих плесних покрета, пренио је АФП. Сај је стекао свјетску славу […]

петак, децембар 21, 2012 / 18:52

Видео-снимак постављен је на овај веб сајт 15. јула, а милијардити преглед догодио се око 17.00 часова по средњоевропском времену.

"Милијарда прегледа је невјероватан број", изјавио је Кевин Алока, менаџер у "Ју тјубу", који сматра да је успјех пјесме резултат њене заразне музике и пратећих плесних покрета, пренио је АФП.

Сај је стекао свјетску славу у претходних пет мјесеци, добио бројне награде и био гост многих јавних и утицајних личности, од Мадоне до генералног секретара УН Бан Ки Муна.

"Гангнам стајл" је често емитован у америчкој предсједничкој кампањи и на дочецима смака свијета поводом завршетка традиционалног мајанског календара.

Граница од милијарду прегледа премашена је у вријеме када је друштвеним мрежама почела да кружи прича да је Нострадамус, наводно, поменуо Саја у својим предвиђањима апокалипсе 21. децембра.

Видео-спот за ову пјесму је раније овог мјесеца престигао дотадашњег шампиона, пјесму "Бејби" канадске тинејџерске звијезде Џастина Бибера. Она је до данас прегледана 812 милиона пута на "Ју тјубу".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *