Гангам дечко од Америке тражи опроштај за своју ружну прошлост

Јужнокорејска музичка сензација Сај извинио се америчкој јавности због ранијих концерата на којима је пјевао анти-америчке песме, преносе страни медији. Америчка штампа открила је да је пјевач планетарног хита "Гангнам Стајл", 2004. пјевао пјесме у којима се позива на убијање америчких војника. Сај би требало да се сутра појави на традиционалном ТВ концерту поводом божићних […]

субота, децембар 8, 2012 / 13:20

Јужнокорејска музичка сензација Сај извинио се америчкој јавности због ранијих концерата на којима је пјевао анти-америчке песме, преносе страни медији.

Америчка штампа открила је да је пјевач планетарног хита "Гангнам Стајл", 2004. пјевао пјесме у којима се позива на убијање америчких војника.

Сај би требало да се сутра појави на традиционалном ТВ концерту поводом божићних празника, "Божић у Вашингтону", којем ће присуствовати и амерички предсједник Барак Обама са породицом.

Јужнокорејска звезда, чији се видео снимак на ЈуТјубу ближи милијарди прегледа, упутио је извињење Американцима, објаснивши да се радило о "дубоко емотивној реакцији" на рат у Ираку која је била "дио опшег антиратног осјећања у свијету".

"Увијек ћу жалити због бола који сам нанио тим ријечима", истакао је Сај, додајући да је био почаствован што је у претходним мјесецима имао прилику да наступи пред америчким војницима.

"Надам се да ће они и сви Американци прихватити моје извињење", навео је пјевач.0 КОМЕНТАРА

  1. Иначе, овај лик није нимало наиван. Амерички студент, дипломирао на Берклију, направио одличан посао, познат у Азији.

    И мени га је више преко главе! Када једном ова пјесмица уђе у увце нема шансе да је избациш. 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *