Француска: Покварен рачунар изазива више стреса него плаћање рачуна

Више од 50 одсто Француза потврдило је да су били незадовољни општим карактеристикама свог рачунара у посљедњих шест мјесеци. Ово је резултат анкете коју је радио Ипсос, Институт за тржишна испитивања, за потребе Крусиала, специјализованог онлине продавца меморијских картица и рачунарске опреме. Међу онима који су се изјаснили као незадовољни радом свог рачунара, чак 91 […]

недеља, децембар 23, 2012 / 14:16

Више од 50 одсто Француза потврдило је да су били незадовољни општим карактеристикама свог рачунара у посљедњих шест мјесеци.

Ово је резултат анкете коју је радио Ипсос, Институт за тржишна испитивања, за потребе Крусиала, специјализованог онлине продавца меморијских картица и рачунарске опреме.

Међу онима који су се изјаснили као незадовољни радом свог рачунара, чак 91 одсто наводи да су им проблеми с компјутером били извор стреса, а чак 30 одсто испитаника је проблеме с рачунаром окарактерисало као стресније него плаћање рачуна, гужва у саобраћају, или попуњавање пореске пријаве, пишу француски медији.

За 26 одсто анкетираних, главни извор фрустрације лежи у чињеници да не знају како да брзо ријеше проблем са својим компјутером.

Трећина испитаника изјављује да им се у осматраном периоду догодило да нису могли да оспособе рачунар за рад дуже од једног дана, а више од 50 одсто је доживјело да није могло да се конектује чак недјељу дана.

Данас, 61 одсто Француза користи свој персонални рачунар више од два сата на дан.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *