Емил Влајки опет ставио наранџасте наочаре

Нараџаста револуција се, у Републици Српској, све више обликује. Они који нас држе у стању протектората, искориштавају често оправдан народни револт како би дестабилизирали и срушили постојећу власт. Све се у ту сврху искориштава: “шетачи” за паркове, штрајкови, плаћени луђаци који дају небулозне изјаве а око којих се медији скупљају као мухе на ђубришту, студентски […]

среда, децембар 12, 2012 / 19:22

Нараџаста револуција се, у Републици Српској, све више обликује.

Они који нас држе у стању протектората, искориштавају често оправдан народни револт како би дестабилизирали и срушили постојећу власт.

Све се у ту сврху искориштава: “шетачи” за паркове, штрајкови, плаћени луђаци који дају небулозне изјаве а око којих се медији скупљају као мухе на ђубришту, студентски протести, инсистирање владе на непопуларним мјерама које погађају запослене, оцјене међународних “невладиних “ организација о катастрофалном стању у друштву, итд.

У таквој клими која се у посљедње вријеме изразито потенцира уклапа се и слиједећа изјава Америчког амбасадора у БиХ. Амбасадор је отворено позвао народ да изађе на улицу и да руши постојећу власт. Очито је, да се дијелу међународне заједнице не свиђа уравнотежена политика РС у односу на Запад и Русију.

Зато – отцијепимо се

Све у свему, крајње је вријеме, уколико не дође до повијесног компромиса трију коститутивних народа у БиХ, а без страних тутора, да се РС мора једноставно прогласити самосталном државом која је својевољно у конфедерацијском односу унутар Босне и Херцеговине.0 КОМЕНТАРА

  1. Када се само сјетим какаве је изјаве против Додика и његове криминалне власти давао овај полујеврејски производ, да не повјерујеш да се претворио у главног чланколиза и скутуношу власти. Шта паре и привилегије направе од људи, а посебно тзв. интелектуалаца? Шта ће тек обичан народ и како да се понаша?
    Сада испаде да ако било ко каже да је власт криминална удружен је у злочиначком подухвату са странцима против Додика или Републике Српске, што је по овом чланколизу исто. Фуј!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *