Џомбић честитао Ђукановићу

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић данас је у своје и у име Владе Српске честитао Милу Ђукановићу избор за предсједника Владе Црне Горе. Џомбић је изразио увјерење да ће искуство Ђукановића допринијети будућем развоју Црне Горе, те отворити нове могућности и створити прилике за даљи просперитет с циљем јачања регионалне стабилности и стварања претпоставки […]

среда, децембар 5, 2012 / 13:55

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић данас је у своје и у име Владе Српске честитао Милу Ђукановићу избор за предсједника Владе Црне Горе.

Џомбић је изразио увјерење да ће искуство Ђукановића допринијети будућем развоју Црне Горе, те отворити нове могућности и створити прилике за даљи просперитет с циљем јачања регионалне стабилности и стварања претпоставки за европске интеграције.

"Изражавам увјерење да ћемо заједничком сарадњом и партнерским односом наставити радити на унапређењу пријатељских односа Републике Српске и Црне Горе", додаје се у Џомбићевој честитки.

Премијер Српске упутио је Ђукановићу изразе дубоког уважавања са жељама за политичку стабилност и економски развој Црне Горе.0 КОМЕНТАРА

  1. „Изражавам увјерење да ћемо заједничком сарадњом и партнерским односом наставити радити на даљој пљачки народа Републике Српске и Црне Горе“, додаје се у Џомбићевој честитки.B-)

  2. Јадници, ви нисте достојни слободе која је човјеку дата да чини добро! Шта ви чините? Која је поплава вас избацила да нам будете казна без злочина?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *