Дванаест година од убиства Ристе Југовића

Ни након 12 година од убиства генералног директора Српског осигуравајућег друштва „Јахорина“, Ристе Југовића, нема одговора на питање ко га је, зашто и по чијем наређењу 10. марта 2002. године убио у дворишту породичне куће на Палама.  Породица Југовић дубоко је разочарана и огорчена чињеницом да све ове године истрага о убиству не даје никакаве […]

недеља, март 9, 2014 / 16:37

Ни након 12 година од убиства генералног директора Српског осигуравајућег друштва „Јахорина“, Ристе Југовића, нема одговора на питање ко га је, зашто и по чијем наређењу 10. марта 2002. године убио у дворишту породичне куће на Палама.

 Породица Југовић дубоко је разочарана и огорчена чињеницом да све ове године истрага о убиству не даје никакаве резултате. Син Миро Југовић рекао је да у посљедње вријеме има наговјештаја да надлежни органи врше одређене активности, али то породици ништа не значи, с обзиром на то како су се ствари одвијале свих ових година након убиства.
Сипа је сва сазнања у вези с убиством Ристе Југовића 2002. године на Палама, прослиједила Тужилаштву БиХ.

Шаровић најавио тужбу против Додика због клевете0 КОМЕНТАРА

  1. Svi koji su se usprotivili kriminalu i korupciji zavrsili su kao pokojni Risto Jugovic! Jahorina Osiguranje na cijem je on bio celu danas je privatizovana, sad se zove Jahorina Osiguranje Vienna Insurance Group i u vecinskom je vlasnistvu stranaca koji iz ove siromasne zemlje izvlace ogroman novac!

  2. Напротив, мислим да је баш Југовић био директно повезан са криминалом и непосредно учествовао у њему.

  3. Предсједник РС је јавно на телевизији ОСМ оптужио налогодавца овог злочина изјавивши да посједује доказе за своју тврдњу и да истима распоалаже тужилаштво БиХ. Два дана се о томе зборило, нити оптужише оптуженог, нити је он тужио Додика за клевету. Изио вук магарца.

  4. Додик је прозвао Шаровића због Југовића. Шаровић и СДС обећали тужити Додика због тога. Кад оно, ништа. Цврц Милојка.

    Ред би био, ако већ неће руководство СДС, да ови сдс-бандераши проговоре коју.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *