Дукић поднио оставку

Бранислав Дукић поднио је данас неопозиву оставку на функцију предсједника Савеза логораша Републике Српске да би, како је навео, заштитио интегритет овог савеза.  "Свима који сматрају да су ме закулисним радњама елиминисали из Савеза логораша Републике Српске поручујем да нису успјели да омаловаже резултате мог рада у овом савезу, од личних свједочења у Хагу и […]

уторак, април 14, 2015 / 17:03

Бранислав Дукић поднио је данас неопозиву оставку на функцију предсједника Савеза логораша Републике Српске да би, како је навео, заштитио интегритет овог савеза.

 "Свима који сматрају да су ме закулисним радњама елиминисали из Савеза логораша Републике Српске поручујем да нису успјели да омаловаже резултате мог рада у овом савезу, од личних свједочења у Хагу и прикупљања обимне документације и публицистичке грађе, до успостављања Савеза у респектабилно удружење од јавног интереса и значаја за Српску", рекао је Дукић.

Он каже да је одлуку Предсједништва Борачке организације Републике Српске (БОРС) о престанку сарадње са Савезом логораша објавио само портал БН телевизије, која је, како наводи, протеклих мјесеци водила бјесомучну харангу против њега и његовог поновног избора за предсједника Савеза логораша, саопштено је из овог савеза.

"Иако би у оваквим ситуацијама било исправно да се о наводним ставовима БОРС-а упознам од њихових органа или да буду објављени у другим агенцијама, оваквим поступањем БН телевизије и свих других који стоје иза овог пројекта исцрпљене су и посљедње границе стрпљења које сам налазио, прије свега због Савеза логораша који је резултатима почео да смета онима који их немају, као што немају ни ауторитета", додао је Дукић.

Он је навео да ће Савез логораша Републике Српске и даље пуним капацитетом и самостално наставити рад на програмским циљевима које је до сада више него успјешно извршавао, без обзира на све опструкције оних који би да га уклоне са јавне сцене.

Предсједништво БОРС-а донијело је 9. априла одлуку о престанку сарадње са Савезом логораша Републике Српске због, како су истакли, Дукићеве ратне прошлости.0 КОМЕНТАРА

 1. Mnogi koji su na vlasti samo kaljaju obraz Republike Srpske. A u ratu ih nije bilo, tamo gdje je trebalo da budu, na braniku otadzbine. Na vlasti su nam ratni profiteri I dezerteri.
  Bosic, ako ima dokaze, treba sve javno da iznese, da ne obmanjuje narod.

 2. Šta bi sa krstom na Zlatištu?

  Ovaj lažov i propalica je tada trebalo da ode s bilo kakve funkcije. Malo se igralo s emocijama i mrtvima prije izbora, a naivni narod će sve svakako zaboraviti…

  Ili, što se mamlaza br.47 tiče – ako nekome nije jasno da onome ko je imao obraza da usred rata švercuje, država nikako ne može biti na prvom mjestu, onda taj neko ima teških problema sa rasuđivanjem…

  Kakogod – loša karma rodjaci…izgleda da smo sve to lijepo zaslužili…

 3. Vidi ovog krmka,sve je resio u ovom gradu a bio u zelenim beretkama a ja odbranio ovaj grad i na birou 10 godina.Tako ce biti isto i sa Zoranom Novakovicem koji je bio u Zengama i on danas u ovom gradu uziva privilegije .Republika Srpska sta je to.Pitanje se odnosi na predsednika Entiteta RS i predsednika BORS-a…….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *