ДУКАТФЕСТ 2014 помаже угроженим породицама

Међународни фестивал фолклора „Дукатфест 2014“, седми по реду, биће одржан од 14. до 18. јуна 2014. у Бањој Луци, Градишци, Модричи и Прњавору. Овогодишњи фестивал, на коме ће наступити шест ансамбала, има прије свега, хуманитарни карактер. Сав приход од продаје карата за централно фестивалско вече биће дониран за породице угрожене поплавама у Шамцу, Бијељини и […]

четвртак, мај 29, 2014 / 14:25

Међународни фестивал фолклора „Дукатфест 2014“, седми по реду, биће одржан од 14. до 18. јуна 2014. у Бањој Луци, Градишци, Модричи и Прњавору. Овогодишњи фестивал, на коме ће наступити шест ансамбала, има прије свега, хуманитарни карактер. Сав приход од продаје карата за централно фестивалско вече биће дониран за породице угрожене поплавама у Шамцу, Бијељини и Добоју.

Током петодневног трајања фестивала, публици ће се представити амсамбли из Италије, Аргентине, Аустрије, Србије, Хрватске и БиХ. Према ријечима директорке фестивала Наталије Тривић, централно фестивалско вече ће се одржати на тврђави „Кастел“ у Бањој Луци 16. јуна у 21.00 час, а цијена карте износиће пет марака.

У овиру Фестивала биће организована изложба фотографија са досадашњих манифестација и продајна изложба сувенира земаља учесница.

Kао и претходних година, свечано отварање биће уприличено на платоу испред Храма Христа Спаситеља у Бањој Луци у недјељу 15. јуна.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *