ДС митинговала, Пајтић позвао на Вучићеву оставку

Присталице Демократске странке /ДС/ окупиле су се на београдском Тргу Републике на митингу под називом „Осветли Србију“, а послије митинга окупљени су кренули у протестну шетњу до зграде Владе Србије. Осим функционера ДС-а предвођених Бојаном Пајтићем на скупу су и предсједник "Заједно за Србију" Душан Петровић и Нове странке Зоран Живковић. Предсједник ДС-а Бојан Пајтић […]

субота, април 25, 2015 / 20:20

Присталице Демократске странке /ДС/ окупиле су се на београдском Тргу Републике на митингу под називом „Осветли Србију“, а послије митинга окупљени су кренули у протестну шетњу до зграде Владе Србије.

Осим функционера ДС-а предвођених Бојаном Пајтићем на скупу су и предсједник "Заједно за Србију" Душан Петровић и Нове странке Зоран Живковић.

Предсједник ДС-а Бојан Пајтић на почетку говора позвао је окупљене да минутом ћутања одају почаст погинулима у хеликоптерској несрећи.

"Данас имамо апсолутно најгоре економске показатеље у региону. Мука нам је да слушамо да за сваку муку бива оптужен ДС. Нећемо то више да трпимо", поручио је Пајтић.

На скупу се се могле видјети пароле "Мали пали", "Фирму имаш, личну карту немаш", као и карикатуре са ликом премијера Александра Вучића уз поруку "Готов си", преносе београдски медијиОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *