Други викенд заредом: Нова сједница владе, пардон, врха СНСД

У згради Владе Републике Српске почео је састанак премијера Жељке Цвијановић са руководством Савеза независних социјалдемократа о раду Владе у будућем периоду. Састанак се одржава на захтев Цвијановићеве, а присуствују предсједник странке Милорад Додик, потпредсједник Игор Радојичић и чланови Главног одбора партије. На састанку са Цвијановићевом су и министар финансија Зоран Тегелтија и министар индустрије, […]

субота, март 23, 2013 / 13:43

У згради Владе Републике Српске почео је састанак премијера Жељке Цвијановић са руководством Савеза независних социјалдемократа о раду Владе у будућем периоду.

Састанак се одржава на захтев Цвијановићеве, а присуствују предсједник странке Милорад Додик, потпредсједник Игор Радојичић и чланови Главног одбора партије.

На састанку са Цвијановићевом су и министар финансија Зоран Тегелтија и министар индустрије, енергетике и рударства Жељко Ковачевић.

Прије шест дана предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић у Бањоj Луци је одржала састанак са највишим руководством СНСД-а да би чула мишљење о наредним корацима Владе Српске, те да се утврде приоритети будућег рада.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *