Додик: Тема састанка може бити једино Лагумџија

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је да неће учествовати ни на каквом састанку лидера шест политичких партија у БиХ, осим ако тема не буде неуставно дјеловање министра иностраних послова БиХ Златка Лагумџије.  "Нисам још добио никакав позив, нити ћу након свега учествовати на састанцима шесторке. Република Српска неће прећи преко неуставног дјеловања Лагумџије", рекао је […]

недеља, август 12, 2012 / 10:53

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је да неће учествовати ни на каквом састанку лидера шест политичких партија у БиХ, осим ако тема не буде неуставно дјеловање министра иностраних послова БиХ Златка Лагумџије.

 "Нисам још добио никакав позив, нити ћу након свега учествовати на састанцима шесторке. Република Српска неће прећи преко неуставног дјеловања Лагумџије", рекао је синоћ за РТРС Додик, који је и предсједник РС.

Предсједник ХДЗ-а 1990 Божо Љубић води консултације с лидерима политичких странака о сљедећем редовном окупљању и уколико то буде свима одговарало, тај састанак би могао да буде одржан између 22. и 25. августа у Мостару, изјавио је раније Срни портпарол ХДЗ-а 1990 Весо Вегар.

Он је потврдио да ће главне теме састанка бити провођење одлуке у случају "Сејдић и Финци", као и реализација договора из бриселске Мапе пута.

Предсједник СДС-а Младен Босић рекао је раније Срни да не постоје услови да састанак лидера шест водећих политичких партија у БиХ буде одржан око 20. августа, јер ће лидер СДП-а БиХ Златко Лагумџија у том периоду боравити у САД.0 КОМЕНТАРА

 1. Чекајте људи ,зар мјесто министра спољних послова није у овом сазиву требало припасти Србима.Ко је пристао да се тако не деси, иако се клео да неће.Имате понуђена 3 одговора
  1.Милорад
  2.Додик
  3.Додо

 2. Господине Предсједниче, нема се пара, нема расвјете, асфалта, нема ни Цеце ни Ленија, нема рафтинга…….нема ништа, банкрот, појео се телеком, а локални избори иду, кад се нема ништа за понудити, онда иде шупља прича, како се друже Предсједниче прешло и заборавило и на референдум, и на попис, и на инвестиције, од електрана, путева, туристичких насеља, исл, тако ће се и сад прећи преко Злајиног гафа, додуше Предсједниче, Ти си га „запослио“ док си заступао став да нама припада мјесто шефа дипломатије и још три министарства, руку на срце, и преко тога смо прешли и тај смо принцип ставили а/а.
  С друге стране, чињеница је да је Злаја политички лисац, не залијећи се Предсједниче, њему, Злаји, нису дорасли твоји Калабићи, баба сера Мајкићка или неки други сљедбеник тракторизма, отрешће вас човјек ко слину.

 3. Тај човјек не може саставити двије простопроширене реченице, а да сам себе не демантује у истој и сам себи ускочи у уста у свакој изговореној ријечи!
  Иди на трактор, то је једино што ти је преостало и у чему си био најбољи!

 4. Jasta tema moze biti samo Lagumdžija, pa nece valjda tema biti ekonomija, svakodnevna poskupljenja energenata, zastita izvoznika kad Hrvatska udje u EU. To nisu bas dobre teme pred izbore. Koja je to volusina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *