Додик: Рудо лидер СНСД-а у источној Српској

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас да је Рудо за њега остало општина лидер СНСД-а за источни дио Републике Српске и да долази добро вријеме за ову општину. "Нема јаке Републике Српске ако нема јаког Рудог. Очекујем да препознате успјехе Републике Српске, немате право да се играте и да не вјерујете. Опстаћемо ако смо […]

четвртак, септембар 13, 2012 / 07:07

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас да је Рудо за њега остало општина лидер СНСД-а за источни дио Републике Српске и да долази добро вријеме за ову општину.

"Нема јаке Републике Српске ако нема јаког Рудог. Очекујем да препознате успјехе Републике Српске, немате право да се играте и да не вјерујете. Опстаћемо ако смо заједно као што смо то учинили и до сада уз велики, јаки и јединствени СНСД", рекао је Додик на предизборном скупу у Рудом пред више од хиљаду грађана.

Лидер СНСД-а је истакао да је у протеклом периоду урађено много, али да је свјестан да никада није доста. "Знам да вам треба спортска дворана и телевизија која је битна за вас и чији опстанак ћемо помоћи", рекао је Додик.

Он је додао да политика СНСД-а има за циљ да помогне грађанима како би боље живјели. "Спасили смо полицију Републике Српске, а БиХ може опстати само ако је од користи за Републику Српску. Нема потребе за границу на Дрини, а у историји која долази неће бити подјела на двије државе. Нећемо у НАТО без Србије и нећемо признати Косово", поручио је Додик.

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић рекао је да је стабилна скупштинска већина гаранција за стабилну и успјешну власт и да ови избори имају посебну важност, јер је глас за СНСД глас за Милорада Додика, који је са подршком грађана јачи у одбрани Републике Српске.

"То је велика порука Сарајеву и међународној заједници", рекао је Шпирић.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Витомир Ћировић рекао је да ће након 7. октобра бити настављено започето – биће асфалтирани сви локални путеви и настављена обнова и изградња инфраструктуре, а предстоје и велика инвестиоциона улагања попут изградње хидроелектране "Крсово".

Предсједник ОО СНСД-а Рудо и носилац одборничке листе Милко Чолаковић поручио је да очекује подршку грађана који су СНСД пратили у овој општини и претходних 12 година.0 КОМЕНТАРА

 1. Pecija, ma ako tu ne pobijedi Velicanstvo, neka to sve porusi i preore, kao sto kaze da ce preorati puteve u Gradiskoj.
  Prvo sto treba da uradi je da porusi sve bandere, da rulji ne padne nesto, nedajboze na pamet. Neke budale , prvi ja , dok me nije biger-kojSER prosvijetlo, su govorili :Svete bandere.

 2. Какав лажов,опсјенар и стваралац виртуалне стварности.Па Боже има ли још лудака који вјерују у његове небулозе.Али,од побједе у Рудом нема ништа тамо побјеђује кандидат опозиције,морална громада и мој пријатељ Рато Рајак.

 3. Sloganom SRPSKA KUĆA DO KUĆE dali se to poziva opet na rat. Ja sam Srbin,Pravoslavac. Učesnik ovoga rata. Tako da se zna. Ali ovaj slogan SNSD-a IMA PRIZVUKE POZIVA U NEKA PROŠLA VREMENA.Šta je sa drugim nacijama koji žive na ovim prostorima?Šta je sa njihovim kućama? Dali je to poziv da se oni moraju seliti sa ovih prostora i prodavati svoju imovinu budzašto da bi se ostvarila obečana politika vladajuče garniture. Tim sloganom bi se morali pozabaviti i izborne komasije i drugi organi jer je on po meni poziv na nešto mnogo gore i opet slanje naše mladosti da se bori za nekoga ko nema ni promil zasluga za stvaranje REPUBLIKE SRPSKE

 4. E, ovo je već tragično.

  Rudo, koje je toliko pasivno da su u njemu uhapsili Dražu Mihajlovića; Rudo, iz kojeg su ljudi bježali, makar da poginu samo da ne ostanu u nj.; Rudo, u kojem ulice nakon obnove vodovodnih cijevi čekaju na asfalt već nekoliko godina, to Rudo je lider SNSD-a na istoku Srpske. Simptomatično, zar ne?

  I Milko morbid sa Dodikovom slikom na zidu…
  http://www.capital.ba/wp-content/uploads/2011/10/Milko-Colakovic.jpg

  A najbolji pokazatelj kako to radi SNSD jeste da su svi FAP-ovi pogoni u Rudom zatvoreni upravo nakon što je Milko okačio Dodika na zid kancelarije načelnika opštine.

  Kad vidim Rudo, vidim da može biti gore. Puno gore.

 5. Slazem se sa kejSEROM, on je bigerovao i prognozirao da
  ‘ idioti politicki pobacaj “ nema sta da trazi.
  Dabome da je firer postigao najveci uspjeh
  na istoku: Preorao i poravnao sve redom, ideLNO ZA SNIMANJE FILMOVA STRAVE I UZASA I ZA FILMOVE IZ SREDNJEVJEKOVNOG DOBA.

 6. Од Источне Српске додик неће добити ништа више, лако је отићи у Рудо међу неписмене сељаке и продавати маглу, шта им је донио? гдје су пројекти за Источну Српску? али се зато на Палама чак 20 људи окупило око те (не)људске „громаде“…:P
  Чак ни забачено Рудо више нећете превеслати, па ни Калиновик, тамо је лоше било, а са вама још горе постало!
  Не бих да нам то буде перспектива по додиковим жељама, али то је само његова пуста жеља!

 7. Хехехе…писма подршке? Па јел’ то ти читаш његову пошту?
  Нешто не видјех ту подршку њему на Палама, нико га није пожелио ни видјети ни чути, а исто и у Сокоцу, чак на његовом скупу се чули звиждуци, толико о томе.B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *