Додик: Прво да видимо да ли је Турска непристрасна

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је неопходно најприје се увјерити у објективност и непристрасност турске помоћи и интервенција на Балкану. „Најприје се морамо увјерити у објективност и непристрасност турске помоћи и интервенција на Балкану”, рекао је Додик новинарима поводом изјаве турског премијера Реџепа Тајипа Ердогана да је једина жеља Турске, мир, просперитет […]

субота, септембар 15, 2012 / 10:23

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је неопходно најприје се увјерити у објективност и непристрасност турске помоћи и интервенција на Балкану.

„Најприје се морамо увјерити у објективност и непристрасност турске помоћи и интервенција на Балкану”, рекао је Додик новинарима поводом изјаве турског премијера Реџепа Тајипа Ердогана да је једина жеља Турске, мир, просперитет и сигурност свих народа у БиХ?.

„Ми се трудимо да Балкан буде подручје мира”, поручио је предсједник Републике Српске.

Турски премијер је јуче рекао да БиХ и њени народи за Турке и Турску имају посебну важност и заузимају значајно мјесто, и тако ће и остати. Без обзира да ли се ради о војним, политичким, економским, историјским, културним односима они ће наставити да иду у истом смјеру, рекао је Ердоган на конференцији за новинаре.
 0 КОМЕНТАРА

 1. Za svih 500 godina turske turske okupacije i zuluma manje su nas Turci opljackali nego ti za ovo vrijeme tvoga rezima i tvoje tiranije.
  Turske age su uzimale od nasega naroda trecinu, ti ne samo sto uzimas sve vec nam zaduzujes i jos nerodjenu djecu.
  Turci su nam odvodili djecu svojim dankom u krvi, ti tjeras nasu djecu da bjeze odavde glavom bez obzira.
  Tvoje bahate i pohlepne pljackaske horde, , uz tvoj blagoslov, otimaju narodu sve na sto naidju: posao, pare, prirodna bogatstva, … otimaju nam zadnji zalogaj iz usta, ostavljajuci za sobom bijedu i jad.
  Sta ti radis bezobrazni covjece?
  I, dokle mislis tako?
  Ima li granica tvojoj drskosti, tvojoj bahatosti?
  Mislis li da tvoj zulum moze da prodje nekaznjeno?
  Ako si potkupio otetim parama ovozemaljske sudove, nemoj da mislis da ce te bezobraznopotkupljene vladike spasiti od Onoga suda koji sudi svakome prema zaslugama.

 2. @alo prijedore

  Tom galamom samo pokusavas skrenuti paznju da si u sluzbi izdajnika i nudiguza cavica koji je prenio na nivo bih sud,tuzilastvo,prenos el.energije,vojsku,pdv,sipa,osa,statistika sve redom, narod je uz dodika povucite seu misju rupu!

 3. mario85,Ало будало!По стоти пут тебе и дупеглавце сличне теби питам:“Које преношење надлежности је изгласано а да СНСД није за то гласао?“Док на ово питање не одговориш,свака расправа је излишна.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *