Додик: Миловановић показао способност и оданост Бијељини

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да ова странка има најбољег кандидата за градоначелника Бијељине Мирослава Миловановића, који је показао способност и оданост локалној заједници у мјесту гдје је рођен и гдје намјерава да остане. "Мирослав Миловановић није се ниједног тренутка двоумио да понуди мјесто министра пољопривреде, водопривреде и шумарства, а да се прихвати […]

недеља, септембар 16, 2012 / 18:50

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да ова странка има најбољег кандидата за градоначелника Бијељине Мирослава Миловановића, који је показао способност и оданост локалној заједници у мјесту гдје је рођен и гдје намјерава да остане.

"Мирослав Миловановић није се ниједног тренутка двоумио да понуди мјесто министра пољопривреде, водопривреде и шумарства, а да се прихвати посла градоначелника Бијељине. То довољно показује о његовом односу према Бијељини", рекао је Додик новинарима у Новом Насељу Јања код Бијељине.

Он је нагласио да СНСД на локалне изборе у Бијељини, али и у остале општине и градове излази са образом, јер је радио на многим конкретним стварима.

"У Новом Насељу Јања боравили смо и раније с намјером да средимо инфраструктуру и да помогнемо у рјешавању преосталих проблема. У овом насељу асфалтиране су централне улице, али треба асфалтирати и попречне улице. То ћемо урадити у наредном периоду, као што ћемо радити на рјешавању и осталих питања која тиште мјештане", рекао је Додик.

Према његовим ријечима, једно од таквих питања јесте квалитетно водоснабдијевање, канализациона мрежа, а прије свега, обезбиједити посао за све људе који живе на овом подручју.

"То је примарно што желимо да урадимо овдје", поручио је Додик.

Кандидат СНСД–а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је на предизборном скупу у Новом Насељу Јања да град Бијељина има други по величини буџет у Републици Српској, а да је новац трошен ненамјенски и најчешће по политичкој линији.

"Недопустиво је да борци Војске Републики Српске који су стварали Српску, а у тешкој су материјалној и социјалној ситуацији не могу остварити права ако нису чланови СДС–а", напоменуо је Миловановић.

Он је нагласио да се овакве и многе друге ствари морају промијенити, те додао да је увјерен да ће се са тиме почети већ од 8. октобра.

Наводећи да су у Новом насељу Јања данас организовани превентивни прегледи, носилац одборничке листе СНСД–а Бијељина Синиша Максимовић, који је и директор Опште болнице "Свети врачеви", рекао је да је неопходно омогућити мјештанима што квалитетније прегледе.0 КОМЕНТАРА

 1. Bože pomozi, 17.09.2012. 07:54:34

  Hajde covjece, ne bulazni. Ne poznajes covjeka i dajes sebi za pravo da dajes takve kvalifikacije, ne budi glup i ostrascen. Pokusaj biti realan kao i ja. Nisam pristalica, glasac niti clan partije kojoj pripada Milovanovic ali moj komentar je objektivan, cisto sa ljudske tacke gledista, a ti sviraj koliko hoces.

 2. bljak faca, bljuuuuu.
  Inace ti u Bijeljini alibabici su svi takvi: na primjer mica-gica, bobarfaca, a kruna je ovaj pacovskog lika.
  I, naravno djelo im je u skladu sa likom.
  Uzalud naše silne pare za njihovo uljepšavanje, stiliste, garderobere, posilne, frizere i masere, farbe i kreme…
  A, narod zbog svega toga gladan.

 3. Ха ха ха..оданост Бијељини, од кравара муле муловановића?
  Па тај слепац не разликује краву од бика, тражио је виме под биком…то је најмутавији створ кога је пи..ка икад избацила!

  Најјаднији кандидат кога је смрдљиви снсд могао понудити у Бијељини!

 4. imaju li ovdje na frontalu sliku kad dodik u bijeljini prica o milovanovicu da nije dodik u b.luci a iza njega gavranovic?
  vidi se da je ovdje milovanovic nagazio,ne cini mi se da je kandidat snsd-a u doboju tako dao gas, izgleda da je dodikov dil s bosicem ukljucio samo doboj ali ne i bijeljinu,garant pada micic ovaj put!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *