ДНС подржао СНСД-овог кандидата у Угљевику

Општински одбори СНСД-а и ДНС-а у Угљевику потписали су данас споразум о подршци кандидату СНСД-а за начелника општине Угљевик Рељи Драгићу и заједничком учешћу у власти према резултатима избора. "Свјесни смо неповратно изгубљених шанси, промашених инвестиција, лошег економског, социјалног, културног, спортског амбијента у Угљевику, као и катастрофално лошег односа према младима што је посљедица лошег […]

субота, септембар 22, 2012 / 09:41

Општински одбори СНСД-а и ДНС-а у Угљевику потписали су данас споразум о подршци кандидату СНСД-а за начелника општине Угљевик Рељи Драгићу и заједничком учешћу у власти према резултатима избора.

"Свјесни смо неповратно изгубљених шанси, промашених инвестиција, лошег економског, социјалног, културног, спортског амбијента у Угљевику, као и катастрофално лошег односа према младима што је посљедица лошег рада актуелне власти", наводи се у преамбули споразума.

Ове двије странке су опредијељене за стварање повољног амбијента за развој привреде као предуслова за побољшање стандарда и бољег живота грађана, саопштено је из ОО СНСД-а Угљевик.

Споразум су потписали предсједници ОО СНСД-а Угљевик Слободан Софић и ОО ДНС-а Миленко Вујић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *