Ђоковић и монопол на магарећи сир

Најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић демантовао је да је купио комплетну свјетску залиху сира од магарећег млијека. "Нисам очекивао да ће та прича добити толико пажње било где у свету. Није у потпуности тачно да смо купили компленту светску понуду сира од магарећег млека, иако је то било први пут у мом животу да сам […]

недеља, децембар 30, 2012 / 13:56

Најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић демантовао је да је купио комплетну свјетску залиху сира од магарећег млијека.

"Нисам очекивао да ће та прича добити толико пажње било где у свету. Није у потпуности тачно да смо купили компленту светску понуду сира од магарећег млека, иако је то било први пут у мом животу да сам чуо да тако нешто постоји", рекао је Ђоковић.

Подсјетимо, медији су пренијели да је породица Ђоковић за потребе свог ланца ресторана купила комплетну понуду сира од магарећег млијека, чији килограм кошта око 1.000 евра.

"Постоји извесна фарма у Србији која га производи и колико сам схватио, то је једина фарма у свету која то ради, што је веома интересантно", навео је Ђоковић.

Он је рекао да су људи који праве тај сир понудили свој производ ланцу ресторана "Новак", али да није истина да је његова породица купила комплетну залиху.

"Људи су дошли у наш ресторан и понудили сарадњу, то је све. Размишљамо и видећемо шта ћемо са тим, али није истина да смо већ купили комплетне залихе", објаснио је српски тенисер.

Ђоковић признаје да је велики љубитељ сира од магарећег млијека.

"То је веома скупа врста и доброг је квалитета. Чуо сам да се музу магарци, али нисам био сигуран да је то могуће. То је веома интересантна прича", рекао је он.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *