Динкић: Укидање претплате за РТС – пробни балон

За могућност укидања претплате за Радиотелевизију Србије министар финансија и привреде Србије Млађан Динкић рекао је да је чуо из медија и оцјенио да је ријеч о „пробном балону”.  „Први пут чујем да је то неко тражио да се уради. Не кажем да можда неће, али очито се ради о неком пробном балону који је […]

петак, август 31, 2012 / 07:06

За могућност укидања претплате за Радиотелевизију Србије министар финансија и привреде Србије Млађан Динкић рекао је да је чуо из медија и оцјенио да је ријеч о „пробном балону”.

 „Први пут чујем да је то неко тражио да се уради. Не кажем да можда неће, али очито се ради о неком пробном балону који је неко испалио са неким циљем, а ја се о томе информисао кроз новине”, казао је Динкић.

Одговарајући на питања новинара после сједнице Владе Србије Динкић је рекао да о томе нико са њим није причао, „нити га је питао, нити о томе било шта зна”.

Ако постоји потреба да се размотри питање промјене начина финансирања РТС-а, Динкић сматра да би требало разговарати са онима који су надлежни да предложе ту одлуку.

Динкић је додао да дневне новине које су пренијеле ту информацију нису саопштиле истину.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *