Данас на Тјентишту почиње ОК ФЕСТ

Данас на Тјентишту почиње други по реду фестивал за младе ОК Фест, богатог и разноврсног садржаја и програма који ће и ове године окупити најпознатија имена регионалне музичке сцене. Како је најављено, за незабораван провод у фантастичном амбијенту НП Сутјеска побринуће се “хеадлajнери” овогодишњег фестивала, који ће публику загријати на главном стаге-у ОК Фест-а: Забрањено […]

петак, јул 3, 2015 / 15:01

Данас на Тјентишту почиње други по реду фестивал за младе ОК Фест, богатог и разноврсног садржаја и програма који ће и ове године окупити најпознатија имена регионалне музичке сцене.

Како је најављено, за незабораван провод у фантастичном амбијенту НП Сутјеска побринуће се “хеадлajнери” овогодишњег фестивала, који ће публику загријати на главном стаге-у ОК Фест-а: Забрањено пушење, Елементал, Бркови, Ajсбрн, Бед копи, Рундек Карго Трио, Електрични оргазам, Дарквуд Даб и Хладно пиво.

Забаве и садржаја неће недостајати ни у дневном програму. Незаборавна авантура очекује све оне који су се одлучили за пакет 1 и који ће имати прилику да уживају у рафтингу Таром, посјети прашуми Перућици, као и у планинарској шетњи од Пријевора до Трновачког језера.

Авантура очекује и оне који остају у фестивалској зони. Свакодневни програм на ОК стejџу у ОК кампу, приуштиће им, како наводе у саопштењу, провод за памћење. Ничим изазван, Сасја, Ди џеј Соул, само су нека од имена која вас очекују у дневном програму.

Осим за добру музику, вечери су резервисане и за одлична филмска остварења. Операција кино и Сарајево филм фестивал и овога пута изабрали су сјајне филмове који ће се приказивати у “синема зони”.

Програм ОК Феста можете да погледате на овом линку.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *