Ћук: Звиждали ми неодговорни појединци

Поводом инцидента на јучерашњем обиљежавању Крсне славе Требиња, Светог Преображења Господњег, и свечаности које су тим поводом организоване из Кабинета градоначелника Требиња стигло је саопштење за јавност које преносимо у цјелости: Поштовани грађани, Јуче је у нашем граду на свечан начин обиљежена Крсна слава нашега града и Саборног храма, Свето Преображење Господње. Тим поводом организоване […]

понедељак, август 20, 2012 / 18:46

Поводом инцидента на јучерашњем обиљежавању Крсне славе Требиња, Светог Преображења Господњег, и свечаности које су тим поводом организоване из Кабинета градоначелника Требиња стигло је саопштење за јавност које преносимо у цјелости:

Поштовани грађани,

Јуче је у нашем граду на свечан начин обиљежена Крсна слава нашега града и Саборног храма, Свето Преображење Господње. Тим поводом организоване су бројне активности и свечаности како доликује нашем граду који представља срце културног и духовног живота Републике Српске.

Свечаностима су присуствовале бројне званице на челу са Предсједником Републике Српске господином Милорадом Додиком и великодостојницима Српске православне цркве који су својим присуством увеличали овај догађај.

Да све не буде величанствено до краја, побринула се мања група нецивилизованих појединаца који су употребом пиштаљки ометали обраћање Градоначелника Требиња Др Доброслава Ћука.

Бука коју су произвели неодговорни појединци је ставила мрљу на цјелокупан догађај и подсјетила нас на времена када је Требиње било изоловано од окружења и када се Требиње заобилазило, а не у њега радо долазило.

Налогодавци овог немилог догађаја нису постигли жељени ефекат, већ су напротив највећу штету нанијели себи и нашем Требињу, јер су грађане Требиња подсјетили на неке дане који су, на срећу остали иза нас.

Ово је вријеме интеграција и отворености према окружењу, а не вријеме изолација и несигурности. Не сумњамо да овакво расположење и мишљење дијели и већина грађана Требиња – каже се у саопштењу из Кабинета градоначелника Требиња др Доброслава Ћука.0 КОМЕНТАРА

 1. Хахахаха…која волина, ниси ти ћук, ти си кукавица из Требиња!
  Чуј му мантре, о изолацијама, к.рцима, палцима…јел вас то дос обучавао по застарелим методама!
  Сваки мртав регион је привредно-економски изолован, јер нема привредни ток, а заслуге за ту врсту изолације припадају баш њему и његовом ментору из лакташа!
  Нису биле страшне изолације кад се Требиње бранило од усташа из Равног, Стоца и Дубровника..колико су сад страшне кад са електропотенцијалом располаже лакташенко!

 2. Из саопштења није јасно коме су ови „неодговорни“ звиждали – ћуку, додику, григорију?

  Не знам зашто, али овај догађај потсећа на недавни у Бањалуци када је председник пред Гелеријом „отварао“ изложбу „уметника ШУМАНОВИЋА“, а радило се о познатом сликару Сави Шимуновићу! па су и ту „неодговорни“ шетачи из Пициног парка направили буку.

  И још једна недоумица – је ли се то председник из Требиња враћао хеликоптером? Ноћас се над Бањалуком чуо лет хеликоптера па помислих враћа ли се из акције гашења пожара, тамо негде „на истоку“.

 3. Jes da je u mafijaskoj stranci, ali PDP i SDS su jos veci mafijasi. Jedno mora da se zna o dr.Cuku. On je heroj rata proteklog. Na sred livade u jeku borbi oko Gorazda operisao je borce da livadi, samo da bi prezivjeli jer bi inace iskrvarili i umrli u putu do bolnice. SNSD je mafija, ali dr.Cuk je nadasve heroj i da je uradio neznamti sta on je za mene skidam kapu. Nije on ko Mile Ronhil-fronta nije ni vidio. moramo imati granicu kao narod i postovati barem djela ….

 4. Crnac 6,шта тражи поштен човјек у мафијашкој странци,зар му мама и тата нису говорили да не иде у лоше друштво.Ако није слушао маму и тату сам је крив.

 5. „шта тражи поштен човјек у мафијашкој странци“

  Pitanje svih pitanja.

  Podsjeca me pomalo na Germinu mamu kada sam je svojevremeno pitao kako je Germa dospio u KP Zenicu a ona kaze: Nije on bio takav drustvo ga je pokvarilo…

  Ili antologijska scena iz „Kad su cvetale tikve“ kada majka Stoleta Apasa kaze: On je meni i korpu nosio na groblje…

 6. Не слажем се са звиждањем на оваквим скуповима. То укључује и изложбу Сава Шумановића. Тиме се не постиже ништа, осим што се понижава догађај, не они којима се звижди!

  Извиждите ви њих на изборима, културно и достојанствено!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *