Црна Гора: Маровић преузима ДПС

Потпредсједник Демократске партије социјалиста /ДПС/ Светозар Маровић потврдио је да ће преузети управљање том странком, након што је њен лидер Мило Ђукановић постао премијер Црне Горе. Маровић је Радио-Телевизији Црне Горе рекао да је Ђукановић о томе упознао Главни одбор и Предсједништво ДПС-а. "С обзиром на читав низ нових обавеза који сада њега чека као […]

уторак, децембар 11, 2012 / 08:43

Потпредсједник Демократске партије социјалиста /ДПС/ Светозар Маровић потврдио је да ће преузети управљање том странком, након што је њен лидер Мило Ђукановић постао премијер Црне Горе.

Маровић је Радио-Телевизији Црне Горе рекао да је Ђукановић о томе упознао Главни одбор и Предсједништво ДПС-а.

"С обзиром на читав низ нових обавеза који сада њега чека као предсједника Владе, у овим посебним специфичним условима, постајаће потреба дневне координације у партији, и у том периоду, те функције првог човјека у партији би требало да радим ја”, рекао је Маровић.

Одговарајући на питање очекује ли да то убрзо буде формализовано, Маровић је истакао да се то већ десило “чињеницом инФормисања и прихватања те околности”.

Скупштина Црне Горе изабрала је 4. децембра нову Владу, на чијем челу је, седми пут, лидер ДПС-а Мило Ђукановић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *