Четврти павиљон – утврђен текст тендерске документације

Комисија за спровођење тендерске процедуре за избор извођача радова за изградњу студентског смјештаја у оквиру Кампуса Универзитета у Бањој Луци коју чине представници ресорних министарстава и Универзитета у Бањој Луци утврдила је данас текст тендерске документације која ће бити упућена у Службени гласник БиХ на објаву. У првој фази изградње смјештаја за студенте биће обезбијеђен […]

понедељак, децембар 24, 2012 / 15:28

Комисија за спровођење тендерске процедуре за избор извођача радова за изградњу студентског смјештаја у оквиру Кампуса Универзитета у Бањој Луци коју чине представници ресорних министарстава и Универзитета у Бањој Луци утврдила је данас текст тендерске документације која ће бити упућена у Службени гласник БиХ на објаву.

У првој фази изградње смјештаја за студенте биће обезбијеђен смјештај за 280 студената а вриједност прве фазе пројекта је 8,7 милиона марака који треба да буду одобрени из кредитне линије Европске инвестиционе банке (ЕИБ).

Према идејном рјешењу које је израдио ауторски тим са Архитектонско-грађевинског факултета, четврти павиљон Студентског центра "Никола Тесла" у Бањалуци биће капацитета око 800 лежајева.

Читав студентски комплекс, према идејном рјешењу, простирао би се на 20.000 квадратних метара и обухватао би три блока са једнокреветним и двокреветним собама, посебне смјештајне услове за особе с инвалидитетом, али и простор за смјештај администрације, потом библиотеку, медиотеку, интернет центар, ресторан, кафе бар, игралиште и студентску позоришну сцену, саопштено је из министарства.

Повезано:Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *