Чекајући Лагумџију у Београду: Шкрбића ударио аутобус

Амбасадор БиХ у Србији Ранко Шкрбић лакше је повријеђен када је на њега налетио аутобус испред зграде аеродрома „Никола Тесла“ у Београду, сазнаје Срна.  "Добро сам, иако сам јако угруван и имам проблеме са покретима у куку. Од поподне уз асистенцију могу да ходам и надам се опоравку ", изјавио је Шкрбић Срни.  Он је […]

среда, март 5, 2014 / 08:51

Амбасадор БиХ у Србији Ранко Шкрбић лакше је повријеђен када је на њега налетио аутобус испред зграде аеродрома „Никола Тесла“ у Београду, сазнаје Срна.

 "Добро сам, иако сам јако угруван и имам проблеме са покретима у куку. Од поподне уз асистенцију могу да ходам и надам се опоравку ", изјавио је Шкрбић Срни.

 Он је истакао да је до данас поподне био на одјељењу интензивне његе и да су досадашње претраге показале да нема озбиљнијих прелома, а да су за сутра заказани додатни прегледи.

"Паралелно је кренула и физикална рехабилитација и све мјере које су неопходне да се спроводе да не би касније дошло до компликација. Претпостављам да ћу у болници морати остати седам дана, а након тога ићи на озбиљнији физикални третман и рехабилитацију", рекао је Шкрбић.

Саобраћајна незгода догодила се јуче око 16.00 сати испред аеродромске зграде, након што је амбасадор Шкрбић дочекао министра спољних послова БиХ Златка Лагумџију. Мини аутобус га је ударио приликом преласка улице, која је, према његовим ријечима, сужена и непрегледна због радова који се обављају на проширењу аеродрома.

Шкрбић каже да се мини аутобус кретао доста великом брзином и да га је ударио на пјешачком прелазу и одбацио четири-пет метара на асфалт. Он је истакао да је веома брзо стигла аеродромска хитна служба, а онда га је превезла Хитна служба Ургентног центра. Шкрбић је додао да је полиција синоћ узела његову и изјаве свједока.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Овца. Научило је то по Бања Луци да му се саобраћај зауставља док прође улицом обично ван зебре.

  2. Kao covjeku zelim mu brz oporavak a kao bivsem Ministru zdravstva i socijalne zastite zelim mu da sto prije odgovara za kriminal i korupciju, malverzacije i kradje u zdravstvu Republike Srpske!

  3. To je vjerovatno počela „obojena revolucija“ počela, ovo što Karganović priča, udarili ga srbijanski otporaši autobusom, sad će Bagzija sa kamionom pustiti, svim sredstvima udaraju na RS, autobisima, kamionima, medijima…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *