Цеца није пјевала за паре, већ што воли Додика

Служба за ревизију финансирања политичких странака ЦИК-а је у својим најновијим извјештајима о СНСД и СДА навела да те странке нису имале доказе о плаћању услуга Светлане Цеце Ражнатовић, као ни Харија Варешановића и још троје пјевача из БиХ. Закон предвиђа да прилог за странке не сме да износи више од осам просjечних нето плата […]

петак, август 17, 2012 / 19:10

Служба за ревизију финансирања политичких странака ЦИК-а је у својим најновијим извјештајима о СНСД и СДА навела да те странке нису имале доказе о плаћању услуга Светлане Цеце Ражнатовић, као ни Харија Варешановића и још троје пјевача из БиХ.

Закон предвиђа да прилог за странке не сме да износи више од осам просjечних нето плата у БиХ, што је 2010. било око 6.400 КМ (око 3.200 евра).

Светлана Ражнатовић је бесплатно наступила 28. септембра и 1. октобра на предизборним скуповима СНСД-а у Бијељини и Бањoj Луци, а у извјештају ревизора наводи се да вриједност услуге прелази висину дозвољеног прилога – имајући у виду рејтинг и популарност српске фолкерке и уобичајену цијену њених наступа.

Новинари Центра за истраживачко новинарство (ЦИН) из Сарајева дошли су до документације из које се види да је наступ ове пјевачице у оквиру спортске манифестације "Ноћ шампиона" 2008. године у Бањој Луци коштао 100.000 КМ.

СДА је чак на пет предизборних скупова користила услуге естрадних умјетника без накнаде, наводи се у ревизорском извјештају. Као примјер је наведен Варешановићев наступ и још три певача на централном предизборном скупу СДА у сарајевској Зетри 1. октобра 2010.

Варешановићев менаџер Сенад Рожајац новинарима ЦИН-а није желио да открије колико кошта наступ Харија Мата Харија.0 КОМЕНТАРА

  1. „Светлана Ражнатовић је бесплатно наступила 28. септембра и 1. октобра на предизборним скуповима СНСД-а у Бијељини и Бањoj Луци“

    …И свим члановима СНСД је дала шаку муфа ГРАТИС…B-)

  2. Већа фора од ове да Цеца пјева за џ,била је само она кад је Рајко Гебелс Васић провалио како СНСД ждерање и локање под шатрама не кошта ништа јер то као све народ донесе да би помогао“своју“ странку.То народ свакако плати али је технологија плаћања драстично другачија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *