Чавић: Изградићемо нове вртиће

Кандидат за градоначелника коалиције „Заједно за Бањалуку“ Драган Чавић изјавио је вечерас да ће, ако добије повјерење грађана на предстојећим изборима, изградити нове вртиће и увести потпуно нови принцип помоћи породицама са дјецом. „У Бањалуци већ 20 година није изграђен ниједан вртић, а преко 1.000 дјеце чекају на ред за пријем у те установе. Град […]

среда, септембар 12, 2012 / 07:07

Кандидат за градоначелника коалиције „Заједно за Бањалуку“ Драган Чавић изјавио је вечерас да ће, ако добије повјерење грађана на предстојећим изборима, изградити нове вртиће и увести потпуно нови принцип помоћи породицама са дјецом.

„У Бањалуци већ 20 година није изграђен ниједан вртић, а преко 1.000 дјеце чекају на ред за пријем у те установе. Град нема подстицајну политику према породиљама и то треба мијењати", рекао је Чавић на трибини у бањалучкој мјесној заједници Центар.

Он је изразио увјерење да ће након 7. октобра стање бити промијењено и да ће у градској скупштини бити формирана нова скупштинска већина, јер он за политику ДП-а има подршку шест политичких партија.

Чавић, који је предсједник Демократске партије, истакао је да ако се хоће мијењати ствари, најприје је потребно промијенити власт, а избори су прилика да се актуелна градска власт промијени демократски.

На трибини су се грађанима обратили и кандидати са одборничке листе ове партије.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *