Бошњак: Само заједнички рад Билећу води у будућност

Кандидат Коалиције „Заједно за Билећу“ за начелника општине Горан Бошњак поручио је да се једино заједничким радом, користећи све расположиве ресурсе, може обезбиједити боља будућност грађанима ове херцеговачке општине. "Времена у којима живимо изразито су тешка и носе многе изазове на које морамо одговорити и са којима се морамо суочити", рекао је Бошњак на вечерашњој […]

понедељак, септембар 10, 2012 / 08:50

Кандидат Коалиције „Заједно за Билећу“ за начелника општине Горан Бошњак поручио је да се једино заједничким радом, користећи све расположиве ресурсе, може обезбиједити боља будућност грађанима ове херцеговачке општине.

"Времена у којима живимо изразито су тешка и носе многе изазове на које морамо одговорити и са којима се морамо суочити", рекао је Бошњак на вечерашњој трибини Коалиције у Билећи.

Он је истакао да је неопходно утврдити финансијско стање и пословање у општини, те предузети неопходне мјере за стабилизацију буџета, као и низ подстицајних мјера за запошљавање.

Бошњак је заједнички кандидат Коалиције "Заједно за Билећу", коју чине СДС, НСП, ПДП, а има и подршку Општинског одбора Демократске партије.

Предсједник Општинског одбора НСП Немања Папић рекао је да су представници Коалиције успоставили контакте са инвеститорима из земље и иностранства који би могли да помогну развоју ове општине.

Према његовим ријечима, општина Билећа тренутно се налази у веома тешкој ситуацији и неопходно јој је отварање нових радних мјеста.

Скупу "Заједно за Билећу" вечерас су присуствовали чланови СДС-а Александра Пандуревић, Мирко Шаровић и Вукота Говедарица.0 КОМЕНТАРА

  1. Немања Папић успоставио контакте са инвеститорима, хахахахах већу одвалу чуо нисам одавно. Па не зна се човјек обући ко што Бог налаже а не да успоставља контакте. У Билећи је једино СНСД озбиљан, ово остало је труло. Миљан може промијенути сутуацију. Добро су почели кампању, видим и интернет маркетинг су подигли на већи ниво па су направили и страницу. Фино им иде, па ћемо видјети шта ће бити од тога:

    http://www.snsd-bileca.org

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *