Босић: Локални избори увод у промјене које ће доћи у Српску 2014.

Лидер СДС-а Младен Босић рекао је вечерас на изборној конвенцији странке у Бијељини да ће вријеме за промјене, након Србије, доћи и у Републику Српску на изборима 2014. године. "Подијелили смо се на странке и унијели немир у народ, али народ се у кризама увијек скупља око домаћина, а домаћин је у Бијељини градоначелник Мићо […]

уторак, септембар 18, 2012 / 07:50

Лидер СДС-а Младен Босић рекао је вечерас на изборној конвенцији странке у Бијељини да ће вријеме за промјене, након Србије, доћи и у Републику Српску на изборима 2014. године.

"Подијелили смо се на странке и унијели немир у народ, али народ се у кризама увијек скупља око домаћина, а домаћин је у Бијељини градоначелник Мићо Мићић и СДС", рекао је Босић.

Подршку Мићићу пружила је и посланик СДС-а у парламенту БиХ Александра Пандуревић, која је рекла да се нова влада прави из Бијељине и да ће Мићић "срушити власт у Бањалуци".

Кандидата СДС-а за градоначелника Мићу Мићића подржава 10 странака у Бијељини.

Мићић је на изборној конвенцији, која је одржана у сали градског биоскопа, подсјетио да је СДС у Бијељини на власти 20 година и да је "у коалицији са народом".

"На локалним изборима у октобру неће бити промјена у Бијељини, промјена ће бити на парламентарним изборима 2014. године", поручио је Мићић.0 КОМЕНТАРА

  1. Kako da ne, anemicni Bosic zna ko je domacin u Bijeljini! Nemas ti frajeru pojma, bolje vodi svoju konkubinu Pandurevicku odakle si je i doveo a narod Semberije hoce Miroslava Milovanovica za prvog domacina i gradonacelnika Bijeljine!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *