Бореновић Додику: Не криј се иза опозиције, већ испоштуј одлуку НСРС

„Партија демократког прогреса очекивала је да Милорад Додик данас саопшти грађанима докле су стигле припреме за референдум у Републици Српској, а не да се кукавички поново крије иза опозиције у Републици Српској“, саопштено је из ове странке.

недеља, октобар 8, 2017 / 19:09

„Скупштинска одлука о референдуму у Републици Српској о Суду и Тужилаштву БиХ је ступила на снагу и он треба да се одржи за нешто више од мјесец дана, па питамо Додика колико је до сада одржано сједница Комисије за спровођење референдума, колико ће се штампати референдумских листића и да ли ће он поново из буџета предсједника Српске издвојити новац за референдумску кампању“, наводе из ПДП-а.

На та питања смо очекивали Додиков одговор, јер вријеме за одржавање референдума тече, а не да плаче за ставом опозиције, стоји у саопћењу.

„Партија демократског прогреса наглашава да Додик не може да зна како ће се опозиционе странке изјаснити по овом питању, јер ће наш став бити познат када до референдума и дође. И док се ми бавимо програмом обнове и будућности Републике Српске, не интересује нас Додиков страх, већ спровођење одлука Народне скупштине које је управо он лично иницирао“, наводи се у реакцији ПДП.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *