Бореновић: Ако Додик настави да прича, на протест ће доћи 100.000 људи

Предсједник Партије демократског прогреса (ПДП) Бранислав Бореновић у разговору за Кликс.ба поручио је Милораду Додику да се почне паковати, те да је дошао крај његовој политици у Републици Српској, коју је довео у несагледиве економске проблеме. Уочи најављених протеста које ће опозиција у Републици Српској одржати ускоро, све су гласнији коментари владајуће коалиције у Српској […]

понедељак, мај 2, 2016 / 13:30

Предсједник Партије демократског прогреса (ПДП) Бранислав Бореновић у разговору за Кликс.ба поручио је Милораду Додику да се почне паковати, те да је дошао крај његовој политици у Републици Српској, коју је довео у несагледиве економске проблеме.

Уочи најављених протеста које ће опозиција у Републици Српској одржати ускоро, све су гласнији коментари владајуће коалиције у Српској о организацији контрапротеста, који ће бити усмјерени против рада Савеза за промјене на државном нивоу, који према ријечима Милорада Додика штети интересима Републике Српске.

Тако је предсједник РС Милорад Додика рекао да је спреман поднијети оставку, уколико опозиција на протестима окупи 40.000 људи. Он је нагласио да власт у том ентитету неће организирати контрапротесте, већ митинг за Републику Српску.

Лидер опозиционог ПДП-а истиче, да уколико ће Додик уистину поступити у складу са најавом да ће се повући ако на протесте изађе 40.000 људи, вријеме је да се почне паковати.

“Додик је тај који носи највећу одговорност и кривицу за лоше економско стање у РС-у, за најмање пензије, за неисплаћивање потицаја пољопривредницима, на неисплаћивање борачке накнаде, помоћи породиљама и још много тога. Ми му поручујемо нек се полако почне паковати. На његове изјаве, којим жели забавити грађане, више нико се не може ни насмијати, а још једна или двије такве изјаве и имаће преко 100.000 људи у Бањој Луци”, истакао је Бореновић за Клиx.ба.

Према најавама, прољеће у РС ће почети бурно, а с обзиром да предстоје локални избори, ни наредних мјесеци не би требало бити другачије.0 КОМЕНТАРА

 1. Воли Бореновић игре великих бројки.

  Шта би са сто милиона марака уштеде на лијековима доношењем правилника?

 2. O, stigao biger. U zmijarnikuu haos-

  Aš, što se tiče lijekova , pošto registar lijekova, bigerU?
  Znači ti si onaj koji voli snsd! Pa vonjao je taj nik po bigeru, sada sam siguran odakle je vonj dolazio

  Neka si ti nama došao, ti si barometar u zmijskom leglu, kad ti otuda izmiliš, tamo je uzbuna….

  Nego , pozdravi ti gospodju Mutter instruktorku kamasutre u pic pic derventskim parkovima s početka devedesetih….

 3. Бореновићу, зар ви(мн) мислите за два три дана покренути и из летаргије пробудити успавану, убијену, више од деценије зомбирану масу???

  Како то мислите окупити толики народ, преко ФБ, твитера, Фронтала???
  Ви сте већ до сада увелико требали заталасати јавност, подићи људе на ноге, тако да излазак десетина хиљада на улицу буде само ствар већ готовог.

  Ах да, чека се само док прође Ђурђевдан, Марковдан, па 9мај дан победе…, таман од 10-14 савим довољно јел’…много штошта ту не штима са логиком…:-o

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *